Sapje & zeep

Sapje & zeep

Vanaf vandaag zitten er speciale groene kleizeepjes in de detox kuurbox van Sapje! Sapje maakt supergezonde biologische groentesapjes. We zijn een leuke samenwerking gestart en groene kleizeep past ook wel érg goed bij een detoxkuur...

sap.je, sapje, sapje detox, detox kuur

 

Joël van Sapje benaderde ons superenthousiast, en na het testen van de groene kleizeep van hun kant was al snel duidelijk dat die in de Sapje health box moest. Ik werd er ook gelijk vrolijk van. En we zaten toevallig toch al middenin de ontwikkeling van speciale zeeptabletjes, dus de timing was perfect. (We hebben namelijk hotelzeeptabletjes ontworpen voor een uniek project op Schiermonnikoog, hierover heel snel meer!)

 

sap.je, sapje, sapje detox, detox kuur

 

sap.je, sapje, sapje detox, detox kuur

 

sap.je, sapje, sapje detox, detox kuur

 

We hebben een mooie doos groene kleizeepjes Sapjes kant opgestuurd.

 

sap.je, sapje, sapje detox, detox kuur

 

Dus mocht je deze zomer bij Sapje een ontgiftingskuur bestellen, dan weet je wat je naast dat supersap kunt verwachten! 

  

← vorige blog volgende blog →

 

Reacties

  1. Evelien Evelien

    Hoi Erica, leuk!
    Ja, de groene kleizeep is geschikt voor het gezicht, net als onze andere zepen. Let wel op dat het niet in je ogen komt. En ik raad je aan om lekker af te tasten wat voor jouw huid fijn is: sommige mensen gebruiken alleen de mildste zepen (calendula en karitézeep) op hun gezicht en anderen scrubben zelfs met de koffiescrub. De groene kleizeep wordt vaak gebruikt bij acne in het gezicht. Oftewel, het is een geliefde douche- én gezichtszeep! Veel plezier ervan!

  2. Erica Erica

    Ik heb dus zo'n stukje groene kleizeep mogen ontvangen van Sapje, blij mee :-) Ik heb alleen een vraag, is deze zeep ook geschikt voor je gezicht? En zijn jullie andere zepen dat ook?

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies