Vrijwilligersochtend

  • Geplaatst op
  • Door Evelien & Anne-Fleur
  • Geplaatst in op de werkvloer
  • 0
Vrijwilligersochtend

Sinds een paar weken hebben we elke donderdagochtend een paar enthousiaste vrijwilligers over de vloer. Een gezellige ochtend met stapels zeep, koffie, thee en een leuke groep mensen.

Werfzeep vrijwilligersochtend

 

Er is bij Werfzeep altijd wel wat te doen; kruiden sorteren, zepen inpakken, stempelen, speciale bestellingen verwerken, klusjes in het atelier.. kortom extra handen zijn altijd welkom! 
Daarom hebben we sinds een paar weken op donderdag een vaste vrijwilligersochtend. Op de foto's zijn we aan de slag met het inpakken van een grote order Schierzeep. Aan het einde van de ochtend hadden we 350 zepen van een wikkel voorzien. Niet alleen is dat bij een spoedklus superfijn, het is ook nog eens extra gezellig om met zo'n leuk team aan tafel te werken.


 

Mocht het je ook leuk lijken om ons te komen helpen in het zeepatelier hier in hartje Utrecht, stuur ons dan een mailtje! Het is fijn als je er vast bij bent op donderdag, maar af en toe mag ook natuurlijk.werken bij Werfzeep

Inpakken schierzeep


Deze inpaksessie was al even productief en gezellig. Als je ook wilt aanhaken bij onze vrijwilligersgroep, stuur dan een mailtje naar post@werfzeep.nl. De koffie staat klaar!

 

Werfzeep

 

 

← vorige blog volgende blog →

Reacties

Reageer als eerste op dit blog...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies