Skip to content

Cart

Your cart is empty

Continue shopping

Cajeput

 kwaliteit & gebruik 
Latijnse naam: Melaleuca Leucadendron
Ingrediënten van deze bron: etherische cajeputolie
Kwaliteit: biologisch
Herkomst: Vietnam
 Producten van deze bron 

Verwerking in onze zeep

etherische cajeputolie

Cajeput zit als etherische olie in onder andere onze honingshampoo en ravensara zeep.

 Cajeput historie & werking 

Cajeput, ook bekend als moeras tea tree en kajepoeti, is familie van tea tree. De cajeput boom komt oorspronkelijk uit Australië en Zuid-Oost Azië. Het wordt al jaren gebruikt in traditionele geneeskunde vanwege de antimicrobiële werking. Ook wordt het gebruikt in spierbalsems en massage oliën vanwege de stimulerende en verwarmende werking. De etherische olie wordt verkregen uit de bladeren en takken en lijkt een beetje op eucalyptusolie qua geur.

Green clay soap
€10,75
Honey shampoo
€10,75
Ravensara
€9,75

Gerelateerde blogposts