Herbruikbare verpakking i.s.m. Mission Reuse

De komende tijd test Mission Reuse samen met Werfzeep en De Fietskoerier Utrecht herbruikbare verzendverpakkingen. Daarom is er nu de mogelijkheid om een herbruikbare verzendverpakking toe te voegen aan je order, dit kost jou helemaal niks. Het enige wat wij van jou verwachten is het terugsturen van deze verpakking via de post of het afleveren bij een punt bij jou in de buurt. Dit vermindert de milieu-impact van jouw bestelling en geeft Mission Reuse inzichten om het werken met herbruikbare verpakkingen te verbeteren.

 

Hoe gaat het in zijn werk?
 1. Bij het plaatsen van je order kun je een herbruikbare verpakking toevoegen in je winkelwagen. Bij het versturen van je order gebruiken we een herbruikbare verpakking van RePack.
 2. Als je je bestelling hebt ontvangen, heb je de mogelijkheid om de verpakking gratis te retourneren via de brievenbus, of via één van onze retourpunten, te weten:
  • Werfzeep (Jeremiestraat 18a)

  • Social Impact Factory (Vredenburg 40)

  • Libertas Pascal (Amsterdamsestraatweg 656D)

  • CycleWorks (Weerdsingel Westzijde 18)

  • De Fietskoerier Utrecht (Atoomweg 1)

 3. Fietskoerier Utrecht brengt de verpakkingen weer naar ons, zodat wij ze weer kunnen hergebruiken.
 4. Om de kennis over het gebruik van herbruikbare verpakkingen te verbreden, zou het fijn zijn als je onze vragenlijst in wilt vullen. Deze vind je op de flyer die je bij je bestelling krijgt.

 

Iedereen kan de herbruikbare verpakking bestellen, maar alleen klanten in Utrecht kunnen er op dit moment gebruik van maken! Bestel je het product mee, maar woon je niet in Utrecht? Dan gebruiken we een gewone kartonnen verpakking met papiertape, zoals je van ons gewend bent en ontvang je een uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst over herbruikbare verpakkingen. Op die manier help je het project ook verder!

 

Wil je meer weten over Mission Reuse, kijk dan op de website: www.missionreuse.com.

€0,00 Incl. tax
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies