Twee zeepboeken! - de keuken van Werfzeep

Werfzeep bestaat tien jaar en dat vieren we met een zeepboek! Of in dit geval: met twee!


In dit zeepboek laten we je zien hoe je planten zelf kunt oogsten en verwerken tot zeep. De recepten zijn duidelijk en helder opgeschreven, met stap-voor-stap instructies en zoveel mogelijk foto's erbij.
In de inleiding gaan we uitgebreid in op het zeepzieden volgens de koude procesmethode, het werken met plantbestanddelen en natuurlijke geur-en kleurstoffen.

Wat is zeep nou eigenlijk? Hoe maak je het zó dat het je huid verzorgt in plaats van uitdroogt? Al onze keukengeheimen, in tien jaar tijd verzameld, vind je in dit boek. Je leert ook hoe je planten kunt verzamelen, hoe je de actieve stoffen kunt vangen en hoe je ze verwerkt in zeep. De hoofdstukken bevatten uitgebreide informatie over de heilzame eigenschappen van iedere plant, en de recepten lopen op in moeilijkheidsgraad.

Met dit boek geven we je een zeer volledig kijkje in de keuken van Werfzeep. Als je alle recepten doorlopen hebt, kun je jezelf absoluut zeepmaker noemen!

 

Wat een fantastisch mooi zeepboek!
Met tranen in mijn ogen zitten bladeren.
En nog een keer… fijn! Bedankt!!

Hartelijke groet,
Sylvia Stortelder- van Wijk

 

appelblauw_zeegroen
Jullie zeepboek is het aller- allermooiste boek dat ik sinds lang gezien heb, ik ben er zo blij mee! Een hele dikke proficiat voor jullie werk, jullie mogen er ontzettend trots op zijn! 

 

Het Zeepboek is twee kilo dik, verdeeld over 440 pagina's - hardcover gebonden met ronde rug. Bij deze twee Zeepboeken zijn de verzendkosten voor ons.

€78,00 Incl. tax
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies