Zeepboek - de keuken van Werfzeep + jasmijnzeep

Deze set is inmiddels uitverkocht, het Zeepboek zelf vind je hier.

 
De recepten in dit boek zijn exclusief voor het Zeepboek ontwikkeld. Gewoonlijk kun je de jasmijnzeep uit het boek (met bosjasmijnhydrolaat) dus enkel zelf creëren.
 
Maar voor enkele stukken zeep geldt dat even niet! We hebben een aantal boek-zepen in beperkte oplage gemaakt die zó lekker zijn dat we er hier enkele stukjes van aanbieden. Extra leuk onder de boom.

 

In dit zeepboek laten we je zien hoe je planten zelf kunt oogsten en verwerken tot zeep. De recepten zijn duidelijk en helder opgeschreven, met stap-voor-stap instructies en zoveel mogelijk foto's erbij. 

In de inleiding gaan we uitgebreid in op het zeepzieden volgens de koude procesmethode, het werken met plantbestanddelen en natuurlijke geur-en kleurstoffen.

Wat is zeep nou eigenlijk? Hoe maak je het zó dat het je huid verzorgt in plaats van uitdroogt? Al onze keukengeheimen, in tien jaar tijd verzameld, vind je in dit boek. Je leert ook hoe je planten kunt verzamelen, hoe je de actieve stoffen kunt vangen en hoe je ze verwerkt in zeep. De hoofdstukken bevatten uitgebreide informatie over de heilzame eigenschappen van iedere plant, en de recepten lopen op in moeilijkheidsgraad.

 

Het Zeepboek is twee kilo dik, verdeeld over 440 pagina's - hardcover gebonden met ronde rug.

 

De jasmijnzeep is een panswirl-zeep gemaakt van jasmijnhydrolaat, cacaoboter, kokosolie, olijfolie, zonnebloemolie, jojoba-olie, castorolie, etherische ylang ylang- en cistusolie.

€49,50 Incl. tax
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies