Seizoenszeep #17 | Van Bos tot Bad

Het leek ons weer hoog tijd voor een verwarmende seizoenszeep! Dit keer met rozenbottels en een lekkere anijszaadscrub.

 

De zeep geurt zoet en warm anijzig door de etherische steranijs-, basilicum- en venkelolie. Zelfgeplukte rozenbottels van het Wickenburghse landgoed kleuren de helft van de zeep rozerood; zijn wederhelft is verrijkt met anijszaadjes.

Een heerlijke zeep voor de barre winterdagen. Hier kun je meer lezen over het maakproces!

 

Deze seizoenszeep is van de winter van 2016 en is inmiddels uitverkocht.

Ingrediënten: verzeepte kokosolie, verzeepte olijfolie, verzeepte cacaoboter, water, verzeepte zonnebloemolie, castorolie, rozenbottelmoes, etherische citroengrasolie, etherische palmarosaolie, anijszaad, etherische venkelzaadolie, etherische basilicumolie, etherische steranijsolie, meekrapwortelextract.
inci (internationale naamgeving): sodium cocoate, sodium olivate, sodium cocoa butterate, aqua, sodium sunflowerate, ricinus communis oil, rosa canina fruit, aroma, pimpinella anisum seed, rubia tinctorum extract, citral, geraniol, limonene, linalool.
gewicht per stuk: ca. 100 gram
€5,75 Incl. btw
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies