Seizoenszeep #19 | Van Bos tot Bad

Wickenburgh staat elk jaar aan het begin van de zomer in bloei: vol prachtige witte jasmijnbloesems. Dit keer hebben we het groot aangepakt en met een groepje vaste klanten een speciale plukavond georganiseerd, want ’s avonds geuren de struiken het sterkst. Direct erna hebben we de bloesems gedestilleerd in de alambiek.

 

Dit is de geurbasis voor onze zomerzeep! Met zeezout voor een lekker schuimige scrub.

Je kunt hier meer lezen over het jasmijn plukken. En in deze blog over het vervolg: hoe we van de geplukte jasmijn zeep hebben gemaakt.

Deze seizoenszeep is van de zomer van 2017 en is inmiddels uitverkocht.

 

Ingrediënten: kokos, olijf, cacaoboter, zonnebloem, water, hydrolaat van bosjasmijn, castorolie, lavendel, ceder, sinaasappel, petitgrain, jasmijn, zeezout, sodium cocoate, sodium olivate, sodium cocoa butterate, aqua, philadelphus coronarius water, sodium sunflowerate, ricinus communis oil, aroma, maris sal, linalool, limonene,
gewicht per stuk: ca. 100 gram
€6,45 Incl. btw
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies