Zeepset zacht

De zachte verzorging van honingzeep, haverscrub en karitézeep vullen elkaar in gebruik goed aan. 

 

Honingzeep is gemaakt met biologische, koudgeslingerde heidehoning, bijenwas en rauwe propolis, rechtstreeks van de imker: imkerij de Oase, Nederlands eerste en enige biologsche imkerij! Dit geeft de zeep haar prachtige amberkleur en zacht schuimige eigenschappen. De geur van de etherische salie-, lavendel- en rozemarijnolie wordt gedragen door de zoetkruidige geur van honing.

Karitézeep is een extra milde zeep, gemaakt van vier zeer rijke en verzorgende ingrediënten: karitéboter (ook bekend als shea butter), cacaoboter, avocado- en jojobaolie. De juist melange levert een ontzettend fijne zeep op met zacht romig schuim. De geur is mild omdat die er niet aan toegevoegd is, maar in de verte herken je karité- en cacaoboter.
Bevat geen etherische oliën.

 

Haverscrub is onze mildste scrubzeep. Haver geeft een zachte, prettige scrub. In gemalen vorm is het niet alleen een natuurlijk scrubmiddel maar het heeft ook een extra verzorgende werking op de huid. Het verwijdert dode cellen, hydrateert en laat een beschermend laagje achter. Na een wasbeurt voelt je huid heerlijk zacht aan. 

 €17,95 Incl. tax
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies