Maandag t/m vrijdag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.     Meer informatie

Go to account settings

Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. We hebben ze zo leesbaar mogelijk gemaakt, dus lees ze even goed door.

Bedrijfsgegevens

Werfzeep
Westerkade 30
3511 HC Utrecht

Telefoon: +31 6 14 615 010
E-mail: [email protected]
Website: www.werfzeep.nl

KvK 57644276
BTW NL852672172B01
IBAN NL82 TRIO 0197 6067 68
BIC/SWIFT TRIONL2U

Bestellen en betalen 

In onze webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt op een aantal manier betalen, zonder extra kosten:
- iDEAL
- PayPal
- Bancontact / Mister Cash (België)
- SOFORT Banking (Duitsland)

Ook de volgende methoden bieden we aan, voor een extra vergoeding:
- Creditcard (VISA, MasterCard en Maestro)
- vooruitbetalen via bankoverschrijving

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Werfzeep zich het recht voor om je bestelling te annuleren.

Heel soms komt het voor dat een bestelling niet meteen in zijn geheel geleverd kan worden. Als dit het geval is nemen we contact op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

Verzending 

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van de Fietskoerier. In voorkomende gevallen kan dit een andere dienst zijn. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

Werfzeep is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Bij een bestelling die door de brievenbus past (alleen zeep en t/m 12 stuks) boven € 30,- nemen wij de verzendkosten op ons. Deze verzendoptie is alleen binnen Nederland beschikbaar.
Daarnaast nemen wij de verzendkosten op ons bij:
- bestellingen boven € 60 binnen Nederland, verzekerd pakket
- bestellingen boven € 75 naar België of Duitsland, standaard verzekerd

Als er gekozen wordt voor een onverzekerde verzendmethode is Werfzeep niet aansprakelijk voor zoekraken en/of beschadiging.

Cadeauservice 

Als je zeep cadeau wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, we maken er graag iets moois van. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door 'Verzend naar een ander adres' te kiezen bij het bestellen.

Aansprakelijkheid

Alle zeep wordt hier in ons eigen atelier gemaakt. Het is handwerk, dus het product zoals je het ontvangt kan afwijken van de foto's die je op de website ziet. Ook de producten die we daarnaast verkopen kunnen afwijken van de foto's. Bijvoorbeeld de zeephouders: ook kleinschalig en met liefde handgemaakt.

Werfzeep is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Werfzeep behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Retourneren 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag minus eventueel gerekende verzendkosten binnen 7 dagen op je rekening.

Workshops

Zodra een workshop betaald is, is de reservering van kracht. De maandag voor de workshop ontvang je een informatiemail.
Tot drie weken voor de dag van de workshop kun je d.m.v. een email naar [email protected] een andere voorkeursdatum doorgeven, onder voorbehoud van beschikbaarheid, of kun je het aankoopbedrag retour krijgen.

Deelname aan de workshops is op eigen risico. Eventuele schade kan niet op Werfzeep worden verhaald. 

Privacy 

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Werfzeep uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Hiervoor gebruiken we het webshopsysteem van Lightspeed. Verzending vindt plaats via de systemen van de Fietskoerier, MyParcel of ShopsUnited.
Indien je ook de nieuwsbrief wilt ontvangen moet je je hier apart voor opgeven. Dat kan hier. Voor deze dienst maken we gebruik van MailChimp.
In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Als je hier nog vragen over hebt, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Foto's en teksten 

De foto's en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Werfzeep, mits ongewijzigd en in originele staat.

Wederverkoop 

Werfzeep mag niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking. Bij interesse voor zeep op maat: neem contact met ons op.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over Werfzeep in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: [email protected]!

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

Je winkelmandje — 0

You cart is currently empty

Aanmelden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »