Werken bij Werfzeep

 

update 26 november 2018:

 

Momenteel is de vacature gesloten. We hebben ongelofelijk veel geweldige reacties gekregen. Dank allemaal, komende week volgen de sollicitatiegesprekken!

 

Werfzeep is op zoek naar nieuw talent!

 

Zeepmaker (m/v)

Ben jij nauwkeurig? Heb je hart voor ambacht en oog voor detail? Wil je ons prachtige palet aan zepen van begin tot eind leren bereiden? Werfzeep zoekt een nieuwe medewerker voor de functie van zeepmaker voor 2 tot 3 dagen per week (in overleg). Je werkt in ons creatieve zeepatelier bij DRUK aan de Westerkade in Utrecht.

Zeepmaken is een ambacht: het is flink fysiek werk in een keuken-achtige setting. Je takenpakket bestaat uit het precies afwegen van ingrediënten uit de recepten en deze verwarmen en mengen. Enige stressbestendigheid komt hierbij van pas! Sjouwen met grote pannen, afwassen en schoonmaken zijn ook onderdeel van je werk.

 

 

Bij Werfzeep maak je deel uit van een klein en hecht team waar je betrokkenheid gewenst is.
We zijn een snelgroeiend bedrijf met een gezonde dosis idealisme aan de basis. Van iedere medewerker wordt een open instelling gevraagd, net als bereidheid om van elkaar te leren en samen praktische oplossingen te bedenken in het productieproces. We maken onze zeep van begin tot eind in eigen atelier en uiteindelijk sta je met een prachtig product in handen, dat in onze webshop aan particulieren en in grotere oplages in allerlei winkels verkocht wordt.

Ervaring met zeep maken is vanzelfsprekend een pre. Affiniteit met kruidengeneeskunde of natuurlijke cosmetica is belangrijk. We vragen van een zeepmaker een flexibele houding en gevoel voor verantwoordelijkheid en bieden je bij Werfzeep een prachtige kans om je het zeepambacht eigen te maken.

Heb jij het oog voor schoonheid dat wij zoeken, en ben je toe aan een creatieve job als zeepmaker?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar post@werfzeep.nl o.v.v. ‘vacature zeepmaker’.

 

 

Productiemedewerker (m/v)

Werfzeep is op zoek naar een productiemedewerker die ondersteunende taken verricht in ons zeepatelier in Utrecht.

Het betreft afwisselend werk, bestaande uit o.a. het snijden en inpakken van zepen, het prepareren van onze zeepmallen, afwassen, en bestellingen verwerken en inpakken. Kortom: alle ondersteunende handelingen in het zeepmaakproces van Werfzeep. Deze functie vraagt secuur werken en flink de handen uit de mouwen steken. Een actieve en creatieve houding waarin een medewerker meedenkt in het productieproces wordt gewaardeerd.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons hechte team bij Werfzeep?
Minimaal MBO denkniveau. Werkuren in overleg, gemiddeld 1 – 3 dagdelen in de week.
Stuur je sollicitatie en cv naar post@werfzeep.nl o.v.v. ‘vacature productiemedewerker’.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies