Maandag t/m vrijdag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.     Meer informatie

Go to account settings

Wonderschoon!

Soms, heel soms, gaat het niet om zeep. Dan is zeep de bijzaak. Dat geldt voor deze Wonderschoon!-zepen. Want Wonderschoon! zit in een wikkel die is bedicht door een bekende Nederlandse of Vlaamse dichter. Daarmee krijgt de dichter een wonderschoon podium

Schone handen, voor schone kunst

 

Klik hier om Wonderschoon! te kopen of lees meer hieronder.

 

Werfzeep Wonderschoon!

 

 

Rodaan Al Galidi 
Dorien Dijkhuis   
Maud Vanhauwaert

Soms, heel soms, gaat het niet om zeep. Dan is zeep de bijzaak. Dat geldt voor deze Wonderschoon!-zepen. Want Wonderschoon! zit in een wikkel die is bedicht door een bekende Nederlandse of Vlaamse dichter. Daarmee krijgt de dichter een wonderschoon podium en jij zachte en schone handen.

 

Het gedicht duurt 20 seconden, precies de tijd die nodig is voor goed handen wassen. Terwijl jij je handen sopt, prikkelen hun woorden je tot een glimlach, gedachte of een droom. 

Met welk gedicht wil jij je handen wassen? Kies een zeep met een gedicht van 

 

Rodaan Al Galidi; een bekende in het literaire landschap die veel verschillende dichtbundels op zijn naam heeft staan. En nu ook een wonderschone zeepwikkel!

 

Dorien Dijkhuis; leest poëzie het liefst hardop, ze nodigt je uit haar gedicht voor te dragen aan het beeld in de badkamerspiegel.

 

Maud Vanhauwaert; deze Vlaamse dichter streeft ernaar poëzie publiekelijk te maken, en treedt nu zelfs via de zeepwikkel je poriën binnen.

 

Van elke dichter is er een gelimiteerde oplage zepen. Hierdoor krijgen steeds weer nieuwe dichters op een zeepwikkel een wonderschoon podium. Laat ‘m dus niet uit je handen glippen!

 

 

 

 

Zo creëer je een podium achter je eigen voordeur

 

  • Bestel het gedicht, dan krijg je de zeep d’r bij; 
  • Pak de Wonderschoon!-zeep voorzichtig uit;
  • Hang het gedicht daar op waar jij geïnspireerd wilt raken; op een prikbord, aan de koelkast of lijst ‘m in;
  • Laat de woorden van de dichters weerspiegelen en gebruik het 20 seconden-gedicht goed; mompel het zacht voor je uit, draag het voor aan het publiek in de spiegel, zing het luidkeels of fluister het zacht in het oor van je geliefde. 

 

 

 

 

Hier vind je de Wonderschoon!-zepen.

En in deze blog lees je hoe het is ontstaan.

 

#hetgaatnietomzeep

Wonderschoon! is een zeep die speciaal is ontwikkeld door Werfzeep voor het project #hetgaatnietomzeep, waarbij de zeep een middel is om dichters een nieuw podium te geven. Daarmee gaat met een stuk zeep, een stuk cultuur niet om zeep.

Alle Wonderschoon!-zepen bevatten dezelfde superzachte handzeep (uitstekend geschikt om regelmatig je handen te wassen).

Het mag immers niet om zeep gaan!

 

 

 

#hetgaatnietomzeep

Werfzeep Wonderschoon!

Je winkelmandje — 0

You cart is currently empty

Aanmelden

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies