Workshops

Er is enorm veel vraag naar onze workshops. Ze zijn standaard maanden tevoren al volgeboekt. Ook de wachtlijst is helaas vol. We kunnen niet meer workshops organiseren dan we nu al doen. Onze excuses!

~

 

Een kijkje in de keuken van Werfzeep

 

Gebruik je onze zepen graag, en heb je altijd al willen weten hoe we ze maken? In deze drie uur durende workshop geven we je een kijkje in onze keuken! Wij maken honderd procent natuurlijke zeep, volgens de ambachtelijke methode die we toepassen voor al onze zepen: de koude procesmethode. Tijdens de workshop maak je kennis met de chemie van zeep en ga je er zelf mee aan de slag. 

 

We beginnen de workshop met koffie, thee en theorie. Vervolgens gaan we in duo's aan de slag. Je ontdekt het belang van hoogwaardige grondstoffen, komt in aanraking met de wereld van etherische oliën, en stelt een eigen geurmelange samen.
Bij de koude procesmethode wordt de zeep niet gekookt. Dit maakt hoogwaardige zeep maar heeft ook een langere rijptijd. Daarom kun je de zeepjes na de rijpingstijd van dertig dagen ophalen, of ze worden je toegestuurd.

 

De workshops vinden plaats in onze zeepwerkplaats in DRUK, aan de Westerkade in Utrecht. 

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies