Blog

Zeep van de dag : chocoladeswirl

Zeep van de dag : chocoladeswirl

Vandaag lichten we onze heerlijk romige chocoladezeep uit. Want het was weer eens tijd om chocoladeswirl te maken, en met de kerst voor de deur leek het ons een mooie zeep om een blog aan te wijden, want wie kan er nou niet genoeg van chocolade krijgen in deze koude tijden?

Op bezoek bij: Mesjokke

Op bezoek bij: Mesjokke

De chocoladeswirl ruikt en schuimt zo heerlijk en ziet er zo mooi uit door de enorme hoeveelheid cacaoboter en de chocolade die erin zit. Vandaag gaan we op bezoek bij de makers van deze fantastische chocolade. Mesjokke is namelijk Utrechts en de chocoladefabriek bevindt zich op fietsafstand van ons atelier.

Recept voor natuurlijke deo

Recept voor natuurlijke deo

Al sinds 2014 gebruik ik geen andere deo meer dan deze zelfgemaakte deo. Hij is milieuvriendelijker dan spuitbussen, verzorgend voor je oksels, makkelijk om te maken, erg goedkoop, plantaardig en zeker niet onbelangrijk: hij werkt fantastisch.

Meekrapoogst & maceraat

Meekrapoogst & maceraat

Meekrap is zomers een schattig plantje met kleine bloemetjes in een grote klittebos van groen. Wanneer het rond deze tijd langzaam maar zeker bovengronds afsterft kunnen we de worteltjes oogsten. Deze zijn van binnen heel mooi gekleurd, variërend van oranjegeel tot dieprood. Tijd om de winterzeep voor te bereiden!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies