Blog

Recept voor brandnetelpesto

  • Geplaatst op
  • Door Anne-Fleur
  • Geplaatst in recepten
  • 0
Recept voor brandnetelpesto

Weer een recept met een ingrediënt dat we ook in onze zeep gebruiken: brandnetel! Een kruid dat met handschoenen aan geplukt moet worden maar na blancheren niet meer prikt en zelfs erg lekker en onwijs gezond is. En het leukste is misschien nog wel dat het overal gewoon gratis te plukken is.

Scheerzeep opschuimen

  • Geplaatst op
  • Door Evelien
  • Geplaatst in onze zepen
  • 0
Scheerzeep opschuimen

Onze scheerzeep bevat natuurlijk helemaal geen schuimverbeteraars. Om toch fijn, loddig schuim te krijgen kun je het beste met de scheerkwast aan de slag.
In dit filmpje laten we je zien hoe je toch vrij gemakkelijk een lekker stevig schuim kunt kloppen.

Jasmijnbloesemfestijn

Jasmijnbloesemfestijn

Afgelopen vrijdag organiseerden we het jasmijnfestijn in het Wickenburghse bos: de boerenjasmijn stond prachtig in bloei en met een groepje zeepmakers, vrienden en vaste klanten vanuit de nieuwsbrief hebben we ze in de avond geplukt en meteen gedestilleerd.

Recept voor rijstmelk

  • Geplaatst op
  • Door Anne-Fleur
  • Geplaatst in recepten
  • 0
Recept voor rijstmelk

Vanaf vandaag is onze tweede nieuwe zeep verkrijgbaar: Oryza! Een mooie reden om een blog te wijden aan het recept van de rijstmelk die we gebruiken voor deze zeep.

Nieuwe zeep: boszeep

Nieuwe zeep: boszeep

De eerste van onze twee nieuwe zepen is: boszeep! Het moest er gewoon van komen, een zeep vol bomen en heesters uit het bos. Allerlei van onze zepen bevatten natuurlijk ingrediënten uit ons bos, maar vanaf nu is er dus ook een échte boszeep vol den, spar, hazelaar, es, braamblad en ginkgo biloba.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies