Maandag t/m vrijdag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.     Meer informatie

biologischherkomst: Egypte/ Nepal — 05 Jan 2022

Wortelzaad

Wortelzaad

Daucus carota

Net als in wortels zitten ook de zaadjes van de wortelplant vol goede stoffen en antioxidanten, bijvoorbeeld vitamine A, C, D, B1, B2 en E. Deze, en vooral vitamine A (carotenoïden), zorgen ervoor dat etherische wortelzaadolie helpt de huid sterk en glad te houden. Ook beschermt het tegen veroudering en rimpelvorming, onder andere door te helpen beschermen tegen ultra violette straling. 



Onze etherische wortelzaadolie is van gecertificeerd biologische herkomst (The Soil Association), en komt van in Nepal geteelde wortelplanten. De olie wordt verkregen door stoomdestillatie van gedroogde wortelzaadjes. 

werfzeep - wortelzaad

Van kinds af aan horen we dat de wortel goed is voor de ogen, en hoewel het een mooi verhaal is om de kleinsten wat meer groenten te laten eten, is het ook echt waar! De talrijke carotenoïden en de andere antioxidanten zijn goed voor de ogen en helpen bijvoorbeeld nachtblindheid en staar te voorkomen. Daarnaast werkt de wortel leverondersteunend en is het rauw goed voor het onder controle houden van de bloedsuikerspiegel bij diabetes, dit door de hoge hoeveelheid aan vezels.

Etherische wortelzaadolie zit in honinghampoo.

Your shopping basket — 0

You cart is currently empty

Login

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies